Бареков: ЕС се разпада! Джендъри и мигранти ни превзеха (още подробности)

Гласувайте за статията

Бареков не спира да изразява острата си позиция в мрежата!

Евродепутатът Николай Бареков публично обяви разпада на ЕС. Днес, в профила си в социалната мрежа, той заяви категорично, че е против еврото и въвеждането му у нас:

Бареков

Бареков е твъдо против еврото в България

„ЕС се разпада. Тежка политическа и икономическа криза. В половината държави – членки демокрацията не работи, бюрокрацията управлява. Липсва правосъдие, джендърите и нелегалните мигранти ни превзеха, а ишиасите празнуват с фанфари и концерти в Страсбург юбилей на еврото.

Аз съм против еврото и против диктата на ишиасите и стачкувам седнал в пленарна зала заедно с малко на брой колеги, докато загробват Европа с музика и песни.

Падне ли българският лев ПатрЕотите и ГЕРБ напълно ще са продали България на чужденците и на брюкселския чиновнически диктат. Олигарсите ще станат още по-богати, а народът ни ще умре от глад“, изригна Бареков преди часове.

Относно откриването на Европейската столица на културата в родния си Пловдив, той заяви следното:

„3 милиона (3 000 000) за 60 Минути под наем струва Кулата за откриването на ЕСК Пловдив. А според Тотев най-голямото достойнство била 10 Минутната заря!

Уникум. Бил убеден Тотев в резултата от Евроизборите. Плащал на всеки три месеца социологически проучвания. С какви пари? Откъде? Същият беше записван да дава инструкции на СИК -овете от предишните местни избори да правят бюлетините за опозицията невалидни.

Жакерия в действие! Около Кулата в центъра на Пловдив всичко е опустошено, разкопки, погреби, разпад ….Тези трябва са бъдат прогонени с техните камъни!“, не се стърпя пловдивчанинът-евродепутат.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар