Окончателно! Разводът на Джеф Безос – 70 милиарда долара (+ Какво точно му струва изневярата?)

Гласувайте за статията

Джеф Безос определено държи рекорда за най-скъп развод в света

Джеф Безос определено счупи рекорда за най-скъп развод на планетата. Вече е известно каква е точната сума, която той ще трябва да заплати на съпругата си Макензи.

Безос ще заплати на съпругата си сумата от 70 милиарда долара. Двамата нямат предбрачен договор, но за сметка на това са били женени 25 години.

Адвокатите на двойката все още преговарят за общата собственост под формата на картини, имоти, съвместни инвестиции и дори бижута. По всичко изглежда, че Макензи ще запази дяловете си във всички бизнес начинания на съпруга си. В замяна на това в сметката й ще постъпят няколкостотин милиона долара чисти пари, с които ще разполага, както намери за добре.

Подялбата на цялото имущество ще 50 на 50. Двамата запазват приятелските си отношения дори и след раздялата.

Смята се, че Безос сам се е издал пред жена си, когато тя е открила съобщенията за пътуванията му с Лорейн Санчес. Именно името на любовницата му на уж работните командировки станало причина да заподозре, че нещо не е наред с брака й. Междувременно самата Лорейн се издала, като споделила с приятелки любовните съобщения, които той й изпраща. Таблоидите в САЩ твърдят, че разполагат и със снимки. Кадрите обаче са толкова пикантни, че медиите все още не смеят да ги публикуват. А и адвокатите на Безос били готови да платят цяло състояние само и само снимките да не се появят.

Джеф Безос дели огромно състояние с Макензи сн. You Tube

Джеф Безос дели огромно състояние с Макензи сн. You Tube

Милиардерът и съпругата му имат четири деца — трима синове и осиновена дъщеря от Китай. Именно заради наследниците си взели решение да не стигат до публичен развод. Въпреки това огромното състояние, което трябва да поделено между двамата събуди интереса на пресата. А фактът, че Безос е поддържал връзка с друга жена, която освен това е и известна тв водеща, допълнително предизвика сензации.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар