Митака от „София ден и нощ“ се гласи за чалга звезда

Митака се цели в чалгата
0

Кристиян Кирилов и фолк певицата Джулия са заедно от 2 месеца

Представящият се за актьор Кристиан Кирилов, известен като Митака от риалитито „София ден и нощ“, има амбиции да пробие в чалга индустрията – пише в. „Уикенд“. В постигането на целта щу ме помогне актуалната му приятелка – младата надежда на „Пайнер“ Джулия.

Влюбените са заедно от два месеца и засега връзката им процъфтява. Запознати твърдят, че чаровната брюнетка правела всичко възможно да угоди на популярното си гадже. Тя го посъветвала да се запише на уроци по вокално майсторство и да развива гласа си, а после му обещала да му уреди среща с Митко Пайнера. Кристиян се заканил да се превърне в най-силната конкуренция на чалга идолите Галин, Константин и Фики Стораро. Той бил убеден в успеха си, макар че гласови данни му липсвали.

Любимецът от „София ден и нощ“ разчитал най-вече на външния си вид и на големите си бицепси.
„В днешно време повечето изпълнители рапират, а не пеят. Важното е, че изглеждам добре!“ – разправял екранният Митак пред хора от обкръжението си. Сериалът, макар и успешен, се оказал тесен за амбициите на мачото, който искрено вярвал, че е всестранно развит талант.
Междувременно, връзката на Кристиан с младата певица Джулия се развивала отлично. Приятели на мачото споделят, че досега не са го виждали толкова влюбен.[kkstarratings]

Митака се цели в чалгата
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.