Светлана Гущерова планира бъдещето на щерка си

Гласувайте за статията
Плеймейтката Светлана иска детето ѝ да говори поне три чужди езика

Макар че още не е родила дъщеря си от бизнесмена Християн Гущеров, плеймейтката Светлана вече чертае грандиозни планове за бъдещето ѝ – пише в. „Уикенд“. Бившият еротичен модел се надява наследницата ѝ де поеме по съвсем различен път от нейния и да набляга на учението, а не на голите снимки и креватните похождения със заможни господа – отбелязва изданието.

„Искам детето ми да говори поне 3 чужди езика, да учи, да се развива. Навремето родителите ми ме съветваха да залягам над учебниците, наказвали са ме дори, но аз не ги слушах. Сега осъзнавам грешката си – бях глупава“ – обяснява Светлана Гущерова. И допълва, че се вижда като амбициозна майка, която отрано ще насочи щерка си да учи зад граница. Съпругът ѝ напълно я подкрепял в това решение, защото не вярвал, че българското образование е на необходимото ниво.

Междувременно, Светлана Гущерова тръгна на училище за бъдещи майки, където се подготвя за предстоящото раждане. Там ѝ обяснили как да посрещне първите контракции, как да диша правилно, как да сменя памперси, как да къпе бебето и как да го захранва. Мъжът ѝ Християн отказал да я придружава под претекст, че това се женски работи, които не го касаят.

Светлана и Гущеров очакват първата си рожба

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар