Захари Бахаров станал актьор заради баща си

Гласувайте за статията
След Захари Бахаров актьорската професия избира и по-малкият му брат Явор

Захари Бахаров се смята за галеник на съдбата – пише в. „Уикенд“. И по отношение на личния си живот, в който се радва на хармонична любов с журналистката Диана Алексиева, с която имат син Максим на 8 години и дъщеря Кая на 5 години. И по отношение на професионалните му успехи. Разбира се, заслугите на актьора са безспорни. Любопитна подробност е, че за блестящата му кариера такива има и баща му. Именно Бахаров-старши посъветвал големия си син да се насочи към актьорството – отбелязва изданието.

„По някаква странна причина участвах в едно театрално представление за годишнина на училището. Защо, нямам спомен. Баща ми дойде, гледа го и каза: „Не мислиш ли, че това може да ти е професия?“ – сподели наскоро Захари Бахаров, а поводът вероятно е новата му главна роля в тв сериал. Той ще играе баща в поредицата на БНТ „Денят на бащата“. Актьорът, който днес има в биографията си и изяви в световни кинохитове като лентата Джордж Клуни „Пазители на наследството“ и мега продукцията „Игра на тронове“, по-скоро смятал да се посвети на икономиката.

„Той някак си ми насочи мислите натам. Наистина, аз едва ли сам щях да взема решение да се занимавам с изкуство“ – казва Захари Бахаров за татко си, когото загуби преди няколко години.

Захари Бахаров се чувства галеник на съдбата

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар