Синът на Косьо Самоковеца – най-голямата ни надежда в тениса

Гласувайте за статията

Синът на Косьо Самоковеца показва завидни умения на корта

Синът на Константин Димитров – Самоковеца – Косьо — младши се превърна в най-новата тенис надежда.

От пет години момчето, което тази година ще стане на 15 тренира в клуба на сестри Малееви. Освен запален спортист, Косьо — младши е и отличен ученик в училище.

по време на тренировките си е придружаван от майка си Ангелинка, а личните му треньори разкриват, че той е наистина голяма надежда в тениса и след година – две ще започне да участва и в международни турнири.

Със сигурност и на тях майка му ще бъде неотлъчно до него. Тенисът е един от най-скъпите спортове в света, но Косьо — младши едва ли ще има проблем с това.

Той вече е собственик на част от имуществото на баща си Константин, което майка му предвидливо му прехвърли, още преди години.

Според запознати, момчето и майка му притежават просторен апартамент срещу НДК, къща в Бояна, къща в Самоков, апартаменти в Лондон и десетки декари обработваема земя. Всичко това е прехвърлено на младежа, като застраховка на майка му, че ще бъде осигурен, ако нещо се случи с нея.

косьо самоковеца син

Снимка: ХотАрена

Ангелинка и Самоковеца се сдобиват с детето малко след смъртта на боса. Двамата от години се опитват да имат деца, но без успех. Вдовицата зачева при един от последните опити за ин витро оплождане.

Но отношенията им вече са съсипани, а мъжът й не крие връзката си с Цеци Красимирова.

Косьо – младши изплаква в столичната частна клиника „Св. Лазар”, а роднините на баща му го виждат едва когато става на 40 дни. С течение на времето Ангелина прави всевъзможни акробатики, за да успее да запази поне част от наследството на сина си.

С днешна дата двамата с малкия й наследник са щастливи заедно, а засега тя няма мъж до себе си, пише „България днес”.

Въпреки слуховете, че отдавна е забравила съпруга си, Ангелина винаги ходи на гроба му в Самоков поне веднъж – два пъти в годината. Редовно го посещават и родителите на Самоковеца, които още не могат да преодолеят загубата му.

Трагедията се случва на 6 декември 2003 година, в Амстердам. Самоковеца е на почивка с любовницата си Цеци Красимирова, а двамата се разхождат без охрана на площад „Дам” в града.

Това дава възможност на убиеца – Ервин Врекер да застреля Самоковеца с няколко куршума в главата. Мъжът умира на място, а Цеци е улучена от рикоширал куршум в челото.

Стрелецът успява да избяга чрез агент на холандската полиция, но няколко дни по-късно е задържан. Той е осъден на 15 години затвор за убийството, но излиза предсрочно за добро поведение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар