Жесток скандал в родната гимнастика! Теодора Александрова с тежки обвинения към ръководството

Гласувайте за статията

Теодора Александрова напусна ансамбъла с жесток скандал

Голям скандал назря в националния отбор по художествена гимнастика, след като една от вече бившите състезателки Теодора Александрова обяви, че причината да прекрати кариерата си не е контузия, а морално-психологическа. Припомняме, че тя игра на Световната купа в София през април със счупена костица, а по-късно се подложи на сложна операция.

Александрова хвърли обвинения срещу треньорския щаб и ръководството на Българската федерация по художествена гимнастика в интервюто, което даде за БНТ. Весела Димитрова обаче я контрира. Треньорът на националния ансамбъл по художествна гимнастика категорично отрече обвиненията на грацията.

„Причините не са поради спортно-технически и здравословни, а морално-психически. На Световната купа в София играх със счупен крак, тогава някои хора ми казаха, че симулирам и че си измислям, че ме боли“, обясни пред БНТ Теодора Александрова.

Теодора Александрова

Снимка: Блиц

„След като играх със счупен крак, четири месеца след това ми направиха операция, която беше много сложна. После никой от ансамбъла и ръководството не се интересуваше как е моето физическо и психическо състояние“, добави сребърната медалистка от световното първенство през 2017 г.

„За мен главната причина беше това, че кракът я болеше, не успя да се възстанови. Влязоха други деца да играят. Теди изпитваше болки, лекарите направиха всичко възможно за нея. Наложи се да играе на Световната купа, това беше и нейно решение. Аз първа й се обадих след операцията, момичетата поддържаха връзка с нея. Смея да твърдя, че абсолютно всичко сме направили за момичето, както правим за всеки състезател от отбора“, контрира Весела Димитрова.

„Стана ни доста неприятно. Теди беше част от отбора, подкрепяхме се дълго време, ходехме по състезания. Но тя имаше проблеми с крака, не може да се възстанови след травмата, ние подкрепихме това нейно решение“, добави капитанът Симона Дянкова, предават от Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар