Ето кой е новият любим на Лили Боянова (Снимка)

Гласувайте за статията

Лили Боянова се носи на крилете на любовта

Лили Боянова сияе от щастие. Причината за блясъка в очите й е новата любов в нейния живот. Скромната новинарка, която през последните години се посвети на сина си и на кариерата си в бТВ, най-после откри мъжа на мечтите си.

Откакто е с него, тя сияе от щастие. Влюбената Лили, която досега пазеше ревностно личния си живот, не се крие от колегите си. Тя споделя открито с тях, че в живота й има нов мъж и това я прави изключително щастлива.

Тайнственият любим на новинарката е 30-годишният Аркади Шарков. По професия той е анализатор. Завършил е специалност „Социология“ в УНСС, а след това и магистратура в университета в Маастрихт по специалност „Публични науки“, пише Хот нюлс, позовавайки се на изданието „Минаха години“.

Любопитен факт е, че любимият на Лили Боянова е син на Николай Шарков – председателя на Българския стоматологичен съюз. Родителят на Аркади е родом от София, но е прекарал детството си в Бургас. След като сключва брак с майката на Аркади, Николай Шарков се мести в столицата.

Видният медик има две момчета. Но нито един от синовете не е избрал неговата професия. Въпреки това Николай Шарков е щастлив с избора на децата си и твърди, че никога не е налагал мнението си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар