Натали Трифонова взе ума на футболист

Гласувайте за статията

Наш национал е лудо влюбен в очарователната Натали Трифонова

Натали Трифонова взе ума на футболист от националния ни отбор. 21-годишният Божидар Краев е лудо влюбен в блондинката. В продължение на цели 6 години той таи топли чувства към нея. Но тъй като трудно допуска човек до себе си и е изключително свенлив, той не е разкрил чувствата си пред Натали.

Футболистът следва красавицата в социалните мрежи и харесва всичките й постове. Двамата се запознали покрай връзката й с испанеца Антонио Аниете. Съотборникът на Божката имаше кратка любовна афера със синоптичката преди време. Това се случи в момент, в който тя беше разделена с дългогодишния си приятел Доан.

Връзката й с него е единствената причина, поради която младият футболист не е разкрил чувствата си пред Натали Трифонова. Доан е детската й любов и въпреки, че многократно са се разделяли, двамата много се обичат. Любимият на блондинката е само на 27 години, но върти бизнес за милиони. Баща му е поверил на него управлението на пет от семейните фирми.

Доан направи невероятен подарък на любимата си миналия октомври, когато тя имаше рожден ден. Той изненада Натали Трифонова с романтична почивка в Барселона.

За разлика от него, Божката е изключително скромно момче. След трансфера си в Дания, той е отдаден изцяло на работата си и оставя личния си живот на заден план, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар