Алена попиля Корнелия Нинова и Румен Радев с прогнозата, която направи

Алена попиля Корнелия Нинова и Румен Радев с прогнозата, която направи
5 (100%) 1 vote

Алена направи сензационна прогноза за Корнелия Нинова, Бойко Борисов и Румен Радев

Топастроложката Алена попиля Корнелия Нинова и Румен Радев с прогнозата, която направи. Тя заяви, че лидерката на БСП в никакъв случай не може да бъде конкуренция на Бойко Борисов. Астроложката допълни, че по-скоро медиите определят Нинова като конкурент на премиера. Тя подчерта, че лидерката на червената партия е една кръгла нула без БСП.

Алена заяви, че Нинова действа по нетипичен начин за представител на зодия Козирог и не се съобразява с главното изискване на Сатурн да гради кариерата си честно, а не за сметка на нечий провал. Астроложката допълва още, че Нинова е орисана в този живот да се примирява с второто място, ако не желае да се озове в тресавището на собствената си злоба и омраза, пише „Ретро“.

В интервю за изданието астроложката коментира и различията между Румен Радев и Бойко Борисов, които са представители на един зодиакален знак. Като истински представител на зодия Близнаци, премиерът мисли повече за другите, отколкото на себе си. Той е готов да се жертва в името на общото благо. Но вече е научил урока си и не прави непоискано добро.

За разлика от него, Румен Радев мисли само за собственото си благо, категорична е Алена. С поведението си той рискува да се окаже в позицията на първия български президент, отстранен предсрочно от длъжност, убедена е астроложката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Алена попиля Корнелия Нинова и Румен Радев с прогнозата, която направи”

  1. шаман Кондоун

    ян. 15. 2019

    И тази „облиза“ задника на герберчовците!!!!!!!! Пфууу, отврат!!!!!!

Добавете коментар