Алекс Сърчаджиева се върна на сцената

Алекс Сърчаджиева се върна на сцената
5 (100%) 1 vote

Алекс Сърчаджиева събра сили да се върне на сцената

Алекс Сърчаджиева се върна на сцената

Алекс Сърчаджиева се върна на сцената

Тази неделя почернената Алекс Сърчаджиева изигра най-трудното представление в живота си. Само дни след смъртта на съпруга си Иван Ласкин, тя събра сили, за да се върне отново на сцената. Блондинката изигра ролята си в „Терапевти“. Тя направи и невъзможното да се изправи пред почитателите си и да им покаже, че е изцяло отдадена на работата си, въпреки нещастията в личния й живот.

Алекс се справи блестящо и отново доказа, че е истински професионалист. Залата беше препълнена.

Въпреки трагедията, която я сполетя, младата актриса дори за миг не си помисли да излезе в отпуск. Тя не пропусна нито една репетиция за постановката.

Почернената Алекс Сърчаджиева не крие, че работата й я зарежда с положителна енергия и благодарение на нея успява, макар и за миг да се откъсне с тежката действителност. Пред близките си тя споделя, че изявите в театъра ще й помогнат да преодолее мъката си. Тя обожава работата си и е убедена, че благодарение на нея ще преживее по-леко случилото се.

След края на представлението талантливата Алекс беше извикана три пъти на бис от почитателите си. Те я аплодираха бурно и за пореден път й показаха, че не само сцената, но и животът я зове и тя не бива да се отказва от него, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар