Антония Петрова ражда до дни (Подробности за щастливото събитие)

Антония Петрова ражда до дни (Подробности за щастливото събитие)
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова ще стане майка след броени часове

След броени часове Антония Петрова ще стане майка. Миската ще даде живот на първородното си дете след по-малко от две денонощия. Тя разкри подробности около предстоящото щастливо събитие. Терминът й е насрочен за 17 януари.

Миската сподели, че числото 17 е специално за нея. Това е датата, на която се запозна със съпруга си. На 17 януари тя има имен ден. Но е категорична, че детето й няма да носи нейното име. Антония Петрова не крие, че вече са избрали име за сина си, но то няма да е производно на името Антон.

Намеренията на блондинката са да роди по естествен начин. Но не изключва възможността да се съгласи и на секцио. Тя е категорична, че ще остави лекарите да преценят кое е по-добро за нея.

Съпругът й Ивайло Батинков ще присъства на раждането. Той ще запечата паметния момент с видео камера. При мисълта ще първи ще поеме детето си, бизнесменът е изключително развълнуван. Той има желание да пререже пъпната връв на сина си.

Връзката му с Антония Петрова се разви изключително бързо. Двамата се запознаха на 17 март миналата година. Само 3 месеца след това сключиха брак на един от най-живописните плажове в южната ни съседка, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар