Юксел Кадриев с тежък махмурлук в ефир

Юксел Кадриев с тежък махмурлук в ефир
5 (100%) 1 vote

Юксел Кадриев се отдаде на пороци

Юксел Кадриев отново залитна по пороците. Очевидно журналистът кара през просото. За това сигнализират възмутени зрители на бТВ. Преди дни той се изложи жестоко в ефир, появявайки се във видимо нетрезво състояние.

Водещият едва изговаряше думите си и по всичко личеше, че изпитва сериозни затруднения да държи очите си отворени. Въпреки старанието си да изглежда сериозно в ефир, екранният партньор на Виктория Петрова се изложи жестоко.

Най-тежка за него се оказа смяната на 31 декември и 1 януари. Докато Виктория Петрова трепереше как ще се представи колегата й, той не спря да прави гаф след гаф.

Негови колеги коментират, че на 1 януари той е дошъл пиян на работа и емисията се е оказала истинско мъчение за него.

Любовта на водещия към чашката отдавна е публично достояние. Преди време той дори беше заловен да шофира в нетрезво състояние. След тази изцепка Кадриев се раздели с шофьорската си книжка за няколко месеца.

Колегите му твърдят, че не само след работа, но и непосредствено преди емисията, той обръща шотове в близкия бар. Водещият често запива и в заведение в столичния квартал „Борово“, където живее от години.

Но въпреки гафовете, които прави в ефир, той остава любимец на женската част от аудиторията, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар