Евгения Борисова е извън кожата си, изригна бясна!

Дизайнерката Евгения Борисова изригна публично в мрежата, бясна и омерзена от случващото се в държавата ни от години насам. Предаваме думите й без редакторска намеса: [caption id="attachment_578588" align="aligncenter" width="300"]Евгения Борисова Евгения Борисова е омерзена от реалността у нас[/caption]

"НАКЪДЕ ВЪРВИМ?... Чудя се колко надълбоко вече е прогнила цялата европейска система, заради измислените и морални ценности, които проповяда поощрявайки "популацията" на дадени групи хора. За сметка на други, които са самият гръбнак на дадено общество.

Вратички за измами и схеми само за просветени, Риалитит формати и медии , които ни дезинформират и отклоняват от съществени проблеми. Имайки за цел да притъпят и малкото ни останали сетива.

Измамените хора не могат да търсят правата си , защото законите са само за хора, които могат да си позволят подобен лукс.

Хора пострадали от вандалски набези и други битови престъпления не могат да получат адекватна защита. Ромката преди да проговори вече знае кои са "врътките" в системата да точи държавата. И да паразитира на гърбът на работещия човек. Не подписват граждански брак и децата и /10-15 на брой/ носят нейното име. За да може тя да е в графа самотна майка и да храни и дъртия мангал паразит/едно дете да родиш без мъж второ да няма кой да припознае, но 7 и 8 и 10, 15 както системно виждаме трова какво е???? / Майката на Северин убиеца има 8 извънбрачни всичките носят нейното име. И държавата 18 години с нашите данъци е хранила бъдещия убиец///.

Помощи за ток, за вода, за интегриране на малцинствата, за самотна майка, детски добавки, помощи за инвалидности /такива често има между тях по ред причини/.

И в един момент тя получава повече пари от нормална българска самотна или не самотна майка само защото детето на българската майка е припознато от баща си и защото българската майка плаща данъци, такси, сметки, ходи на работа и няма време да виси по опашки и по учреждения за 36 лв на месец детски и живее по правилата.

Не нападам ромите като цяло, защото има и свестни хора при тях. А нападам начинът на мислене на тази необразована и лансирана прослойка на обществото, която от години така съществува. Какво се прави за да се ограничи дадена вредна популация /всички добре знаят/.

ОК! Някои ще ме обвинят в популизъм и нехуманност. Но ако не искате да се бъркате в баланса на природата и да кастрирате, защото това е нехуманно, тогава и не стимулирайте дадена "популация" за сметка на друга. Като цяло ако икономиката на нашата държава беше в по-добро състояние и няма такива паразити като гореизброените, крадци на ДДС-та, корупция, рушвети /породени от скапани закони/, задължителни норми за раждане и отглеждане на дете и подпомагане на семейството му с помощи /В Сингапур необразовани хора нямат право на второ дете/. Законите да важат еднакво за всички, а не "За кокошка няма прошка , за милиони няма закони". Забраняване на вноса на китайска стока, която убива всяка икономика, наказателна отговорност за корумпирани политици и тежки закони за злоупотреба с власт и длъжност. Легализиране на някои култури /например iindustrialen коноп за да може средствата от това да отиват в държавната хазна. А не в сивия сектор и огромните пустеещи полета да се обработват, а не да се заселват просяци, крадци и убийци незаконно в гета в големите градове /. Щеше да се вдигне стандарта и икономиката на Държавата и когато един българин получава 2000лв минимална заплата/. Но не както сега вдигат заплатата и от това страда работодателя, защото само увеличават разходите му. А стоката му по търсена и продаваема не става, защото хората са си все толкова бедни и без стандарт/. Няма да гледа, че търтея е избрал да живее с 500 лв помощ на месец с хиляди условия да ги получава и.

Парадокса в момента е, че търтеят ако е ром взима повече от трудещия се българин. Търтея не работи и не учи и накрая не изпитващ страх,жалост, морал... И каквито и да е скруполи породени от сиво вещество прави само престъпления.

А държавата продължава да го подпомага за да го интегрира и така само стимулира популация от търтеи, разбойници и невежи. Която неминуемо унищожава здравия и работещ човек. Толкова е прозрачно и ясно всичко, че не можем да повярваме, че е истина, но нищо не предприемаме", изригна Евгения Биросова.