Лили Иванова във война с Корнелия Нинова

Лили Иванова във война с Корнелия Нинова
5 (100%) 2 votes

Лили Иванова на нож с Корнелия Нинова

В първите дни на новата година избухна същинска война между Лили Иванова и лидерката на БСП – Корнелия Нинова. В основата на конфликта стои бившият съпруг на естрадната прима Янчо Таков, който в момента се изявява като пиар на телевизията на червените. Медията се очаква да стартира след около 10 дни.

В последните дни на месец декември миналата година телевизията беше качена на сателит и вече има сигнал. Но все още няма собствена програма. Но за сметка на това от цяло денонощие в ефира на новата телевизия се върти клип с логото й. В него се виждат кадри от стари български филми със Стефан Данаилов – „Дами канят“ и „Козият рог“. Появяват се и кадри с Лили Иванова и Емил Димитров.

И докато червената партия няма проблем за правата върху музиката на Емил Димитров и показването на лика, то казусът с естрадната прима е малко по-различен.

Пиарите на телевизията решили, че е добре в нейната реклама да участват разпознаваеми лица, които са любими на зрителите над 60-годишна възраст. След като Лили Иванова научила, че нейният лик рекламира медията на БСП, тя буквално побесняла. Певицата не е на себе си и не може да преглътне случилото се. Тя се обидила най-вече на бившия си съпруг, който без да я попита си е позволил да направи подобно нещо.

Из коридорите в централата на Столетницата се носи слух, че Лили Иванова иска обезщетение от Корнелия Нинова в размер на 20 000 лв, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар