Ивана проговори за заболяването си

Ивана проговори за заболяването си
4 (80%) 1 vote

Заболяване е в основата на напълняването на Ивана

Ивана проговори за тежкото изпитание, с което е трябвало да се пребори. Изпълнителката сподели за здравословния си проблем, който е в основата на напълняването й. Певицата поясни, че въпреки отслабването, продължавала да се чувства подпухнала и дебела. За заболяването си разбрала не след предварително планиран преглед, а докато чакала за резултатите от изследванията на майка си.

Тогава пайнерката спонтанно решила да се консултира с лекар и да си направи изследвания. Още в същия ден специалистите й поставили диагноза – голям възел на щитовидната жлеза. Часове след като чула диагнозата, Ивана се подложила на операция за премахване на възела. Жлезата била запазена, но с нея не приключили мъките на певицата.

След случилото се изпълнителката започнала все по-често да си задава въпроса как е стигнала дотук. Ивана е категорична, че заболяването й е провокирано от постоянния страх, в който живее. Тя не крие, че като всеки човек нормален човек се страхува от неизвестното. Постоянно си задавала въпроса какво ще прави, ако загуби работата си и остане сама.

Певицата коментира и манията на повечето си колежки да пръскат цяло състояние на дрехи. За себе си тя казва, че не от хората, които биха похарчили баснословни суми за обувки и дрехи. Според нея осанката на жената определя начина, по който една дреха изглежда, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар