Кулагин размаза Гала: Неточност и посредственост! (виж как изригна)

Кулагин размаза Гала: Неточност и посредственост! (виж как изригна)
5 (100%) 1 vote

Валентин Кулагин наплю Гала и коментаторите в студиото й!

Устатият гримьор Валентин Кулагин не спести жлъчта си и на водещата Гала, както и на коментаторите в студиото й. Очевидно хасковлията има зъб на „На кафе“ заради неласкавите оценки за участието му във Вип Брадър. И ето какво изстреля:

Кулагин

Валентин Кулагин нахрани Гала и анализаторите й

„Абсурдните коментарни студия на Гала продължават да ме разсмиват със своята неинформираност, неточност и посредственост. Това се случва, когато събереш кокошки от кол и въже в едно студио, и им дадеш поле за изява.

Изключваме Патрашкова, въпреки че покрай сухото гори и мокрото. Тези тетки, като седнали пред блока, вечно коментират теми, в които са невежи.

Смешно си е до един момент, но да говориш небивалици в национален ефир може да бъде много подвеждащо за големи обеми от хора. И ако нямат време да се подготвят адекватно по темата, нека по-добре не я разискват“, изригна в профила си Кулагин.

След това обаче изненадващо промени тона на прелюбезен и се обърна към почитателите и последователите си. С молбата да гласуват за него и да го изберат за най-екстравагантна личност на годината:

„Пандишпани, ще се радвам на вашата подкрепа, както винаги сте го правили… На 15.01 ще се проведат годишните lifestyle awards, а аз съм номиниран в категорията „МОДА“, за най-екстраваганта личност на годината.

Екстравагантността за мен никога не е била просто израз на това да нося дрехите си, а състояние на ума, характера и начин да покажа своята индивидуалност.

През годините съм изградил стил, който не може да бъде сбъркан с никой друг, а появяването ми винаги е било събитийно и невъзможно да остане незабелязано.

Модата неизменно ме е съпътствала през целия ми съзнателен живот и още от дете, а по-късно и като част от моята работа.

Така че с най-голямо удоволствие бих приел тези почести! Благодаря ви за вечната подкрепа, пандишпанчета, глазурирани!“, мазни се на феновете си Кулагин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар