Бившата на Ненчо Балабанов залюби 24-годишен

Гласувайте за статията

Певицата общинарка Йоанна Драгнева има прясна интимна тръпка

След като дълги години си игра на събирания и раздели с Ненчо Балабанов, певица Йоанна Драгнева има нова интимна връзка – пише в. „Уикенд“. Блондинката от ГЕРБ се е отдала на страстна афера с едва 24-годишния актьор Галин Найденов, по-известен като българския Джъстин Биибър – отбелязва изданието.

Двамата се сдушили по време на снимките на премиерната лента „Връзкология“, в която си партнират в главните роли. Именно бившата вокалистка на „Дийп Зоун проджект“ направила първите стъпки и направо обсадила с вниманието си младока от Варна. Галин отначало се дърпал и се измъквал с историята, че си има сериозно гадже в морската столица. В крайна сметка обаче се поддал на атаките и така Драгнева завързала афера с младото лъвче след купона по повод края на снимките през есента.

Двамата продължават да се виждат спорадично, но младият актьор е по-скоро играчка за лъскавата кака, отколкото равностоен партньор – шушукат в обкръжението на Йоанна. Найденов бил на повикване и когато 32-годишната блондинка я ударел хормонът, вдигала телефона и си уреждала бърза среща с него.

На Йоанна Драгнева не й върви в любовта, след като окончателно тури кръст на отношенията си с Ненчо Балабанов. Общинската съветничка изкара страстен, но обречен романс и с музиканта Васил Ананиев. Красавицата дори смяташе да зареже всичко и да замине да живее с него в САЩ. Барабанистът обаче предпочете да се прибере при законната си съпруга.

Ненчо и Йоанна от времето, когато бяха заедно

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар