Бареков: Джамбазки е подлога на ГЕРБ и ДПС! (още подробности)

Гласувайте за статията

Николай Бареков размаза Ангел Джамбазки в мрежата!

Евродепутатът Николай Бареков надмина себе си по плюене. Този път той буквално размаза Ангел Джамбазки, наричайки го с куп обидни имена пред хилядите потребители в мрежата:

Бареков

Бареков оплю Джамбазки публично

„Колегата Джамбазки нападнал “Мейнстрийм” телевизиите, че го нападнали за простотиите му. Смешен плач!

Нали точно той вече пет години не излиза от студията на бтв и Нова, за да ръси глупости безспир и да си надува кухия рейтинг, докато прибира тлъстата си евродепутатска заплата, която му осигурихме с моите избиратели. За първи път път да съм съгласен, обаче, с две негови твърдения, които той е взел “назаем” от мен.

Твърдение 1. В България се води гражданска война. Да, води се. Но не само на етническа основа. А и между крадливите политици и народа. Между бедните и богатите, Джамбазки. Между такива като теб и Валери Симеонов и Каракачанов срещу майките и децата с увреждания. И не война, а геноцид направо от ваша страна.

Твърдение 2. Да се върне смъртното наказание. Съгласен съм да го върнем, нищо че ще трябва да напуснем ЕС, както добре знаеш. Но не само за битовите убийства и тежките криминални престъпления наказанието да е смърт, Джамбазки. Нека има смъртни наказание и за корупцията в особено големи размери, както в Китай. Смъртно наказание за продажба на българско гражданство! Смъртно наказание за кражби на храна от войниците в армията! Смъртно наказание за геноцид спрямо майките и децата!

И Да!, Джамбазки. Също като теб смятам, че “циганите са виновни”. Но те са виновни и за това, че има такива като теб, които паразитират върху техните проблеми и нашите проблеми, на нормалните българи и християни, с тях.

Ти, Джамбазки, си на власт вече цял мандат като подлога на ГЕРБ и на ДПС, а нищо не направихте с Каракачанов и ПатрЕотите по въпроса. Къде е образователния ценз за гласуване и за социални помощи? Къде е казармата?

Разрушете гетата, но заедно с тях да разрушим и политическия модел, раждащ чудовища и плазмодии като вас, Джамбазки.

И да, Джамбазки, ще гледаш следващия Европарламент през крив “цигански” Макрон колкото и да чакаш братовчедите ти роми да ти вдигнат скапалия ти се рейтинг. Наказанието за предателство на избирателите също е смъртно. И се изпълнява на избори“, изригна Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар