Натали Трифонова ляга под ножа

Гласувайте за статията

Русокосото изкушение иска да се избави от бенка, която не харесва

Русокосото изкушение Натали Трифонова, която представя прогнозата за времето в ефира на Би Ти Ви, ляга под ножа.

За разлика от мнозина от родните звезди, Натали Трифонова далеч не възнамерява да си поставя импланти в бюста или пък да коригира дихателния си орган. Оказва се, че причината, поради която Натали Трифонова възнамерява да легне на операционната маса, е премахването на бенка.

Натали Трифонова

Русокосото изкушение иска да се избави от бенка, която не харесва

Блондинката не харесва бенката, която се намира на лявата й ръка й я намира за огромна и грозна. Именно поради тази причина тя иска да се избави от нея. През годините въпросната бенка й е създавала доста комплекси.

Кожното образувание на лявата ръка на блондинката, е с внушителни размери и прилича по-скоро на огромно петно. Красивата синоптичка проучила, че именно зимният сезон, е най-подходящото време за подобни манипулации.

Въпреки това, тя все още се колебае за избора си на клиника, в която да се подложи на въпросната интервенция. Колеги на Натали Трифонова също я съветвали да извърши процедурата сега, за да може да се чувства по-комфортно през лятото, без да изпитва неудобство, пише Блиц, позовавайки се на информация на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар