Арнолд Шварценегер жени дъщеря си (Вижте кой е щастливеца)

Арнолд Шварценегер жени дъщеря си (Вижте кой е щастливеца)
2 (40%) 1 vote

Арнолд Шварценегер жени дъщеря си за Крис Прат

Арнолд Шварценегер жени дъщеря си. Актьорът Крис Прат обяви, че е сгоден за наследницата на Арни и Мария Шрайвър, както и че скоро ще се оженят.

Звездата от „Пазители на галактиката“ поиска официално ръката на дъщерята на Терминатора — Катрин. Прат, който е на 39 години, предложи брак на 29-годишната наследница преди броени дни.

„Скъпа Катрин, невероятно щастлив съм, че каза „Да“. Във възторг съм, че се оженя за теб. Горд съм, че ще живея с теб. Тръгваме“, написа той в социалните мрежи.

Звездата от „Отмъстителите“ се разведе през август 2017 година с дългогодишната си съпруга Ана Фарис. Двамата имат шест годишен син. С дизайнерката Катрин, която е и наследница на фамилията на Джон Кенеди, Прат е във връзка от средата на миналата година.

С Ана Фарис Крис Прат бе женен повече от 8 години. Връзката им се смяташе за една от най-стабилните, но заради кариерите си двамата се разделиха. Сега Крис планира да отведе пред олтара дъщерята на Арни. Според мълвата, двамата първо са съобщили на майка й — Мария Шрайвър, докато Арни е научил чак след това новината, че ще става дядо.

„Това ще бъде първи брак за Катрин, която освен дизайнер, също така е блогър и писател. Чаровницата обаче се надява да не я сполети съдбата на майка й. Както е известно, Арнолд и Мария се разведоха след 25 години брак, когато тя научи, че той е имал връзка с икономката им. И дори нещо повече — от тази връзка се е родил син, който живеел под нейния покрив.

Арнолд Шварценегер сгоди дъщеря си за Крис Прат сн. Инстаграм

Арнолд Шварценегер сгоди дъщеря си за Крис Прат сн. Инстаграм

Арни призна официално момчето, като заяви, че дори се грижи за него. Актьорът пое пълна отговорност за случилото се, но дори покаянието не успя да му върне Мария. В крайна сметка той се примири с кратки афери със светски красавици. Но предстоящия му статут на дядо вероятно ще откаже дори най-горещите му почитателки от срещи с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар