Меган Маркъл се издаде: Чакаме бебето през април!

Гласувайте за статията

Меган Маркъл призна, че чакат бебето през април

Новото кралско бебе ще се роди през април. Меган Маркъл сподели, че с нетърпение очаква да посрещне бебето, но се измъкна от слуховете, че ще роди преждевременно.

По думите й, наследникът на двойката се очаква в началото на април, а актрисата се чувства чудесно. Дори и през първите месеци от бременността си, Меган не показа признаци на неразположение, а се отнасяше с лекота към всичките си задължения.

Херцогинята при все това ще се принуди да забави темпото след раждането, тъй като бебето ще изисква вниманието й. А междувременно се е заела и с нелеката задача да обзаведе дома си във Фрогмор хаус. Ремонтът на имението вече започна, а къщата е покрита с платна, които пречат на фотографите да видят какво се случва зад стените. Известно е обаче, че имотът ще бъде декориран в класически английски кънтри стил. За целта Меган е наела декоратор от Челси, който е обзавеждал провинциалното имение на Джордж и Амал Клуни.

Не е ясно колко ще струва декорацията на жилището, но интересът към него е огромен. Както и към провинциалния дом на съпрузите, в който те посрещат близки и приятели в Сандрингам.

Меган и Хари чакат бебето през април сн. Инстаграм

Меган и Хари чакат бебето през април сн. Инстаграм

Междувременно стана ясно, че отново е имало малка семейна драма между Кейт и Меган. Хари и съпругата му отклонили покана за рождения ден на Кейт, след като разбрали, че тя не включва нощувка в Анмър хол. Въпреки че имението е на минути от резиденцията на кралицата и младоженците могат да отседнат и там, те преценили, че е по-добре да отклонят поканата за парти. „Кейт държеше да празнува в тесен кръг, само със семейството и приятелите си. Но в имение с 11 спални, просто се оказа, че няма място за Меган и Хари. И те решиха да не идват“, казват придворни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар