Гала изпадна в паника Преглеждания: 6958

Тя не остана никак доволна от резултата, който се разкри пред очите й
0
Оценете този post

Тя не остана никак доволна от резултата, който се разкри пред очите й

Водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала, изпадна в паника.

Причина за това й състояние стана фактът, че отрупаните празнични трапези около Коледа и Нова година, са се отразили доста зле на фигурата й.

Гала
Тя не остана никак доволна от резултата, който се разкри пред очите й

Оказва се, че водещата на будоарното предаване – Гала, отдавна е прескочила 60-те килограма. Самата тя признава с огорчение, че толкова много не е тежала от поне 5-6 години.
Тази сутрин блондинката от Плевен извади кантар в студиото си и призова всички ко-водещи да се претеглят.

Оказа се, че най-слаба от екипа, е влогърката Андреа Банда Банда. Тя тежи скромните 49 килограма. На втора позиция се нарежда Ева Веселинова, която е с десет килограма по-тежка от Андреа Банда Банда.

Кристина Патрашкова, която обикновено се превръща в мерудия на всяка манджа този път даде заден ход. Тя категорично отказа да разкрие пред цяла България колко точно тежи.
Щом Гала се качи на кантара, той закова 62 кг.

Водещата видимо бе доста разочарована от резултата. Тя се видя в чудо и бе принудена да си обещае, че в съвсем скоро време ще започне диета. В същото положение е и репортерката й Деси Цонева, която тези дни се ожали, че доста е напълняла покрай отрупаните коледно-новогодишни трапези, но все още не може да се реши да започне диета, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.