Софи Маринова: Бях на легло след операция, когато арестуваха Гринго (Още признания)

Гласувайте за статията

Софи Маринова проговори за най-тежките си моменти

Софи Маринова била само на няколко дни след тежка операция, когато зарязва всичко, за да хукне след Гринго. Певицата още си спомня кошмара около арестуването му — драма, която се отразява не само на него, но и на нея физически.

„Бях на легло от няколко дена, тъкмо след операция. Докторите казаха, че трябва да лежа, когато ми се обадиха, че са арестували Гринго. Зарязах всичко и хукнах — не искаха да ме пускат от болницата даже“, спомня си певицата. Тя обаче настоява да е до него и го подкрепя безусловно, когато му четат присъдата.

„Много трудности преживяхме. Много неща ни се случиха. Но пак сме заедно. Имаше момент, в който си мислех, че просто няма да издържим, но ето години вече сме един до друг и искаме бебета“, спомня си певицата в „Папараци“.

Софи споделя още, че случилото се само е калило връзката им, но ако може би минала и без тревогите за Гринго в ареста. „В момента искам деца. И се надявам пак да стана майка. Така се случи, че точно преди да влезе в затвора, мен ме оперираха. И докторите ми казаха тогава — поне година, година и половина трябва да изчакам. И така се наредиха нещата, че всичко си дойде на мястото. В крайна сметка се събрахме“, споделя изпълнителката.

Софи Маринова се жени сн. Фейсбук

Софи Маринова се жени сн. Фейсбук

Двойката планира сватба, като кумове ще бъдат Павел и Преслава. Изненадващо, Софи не е поканила Фики Стораро или семейството му за тази чест, въпреки че е много близка с фамилия от години. „Фики и Емо пораснаха пред мен. Много ги обичам и е чест за мен, че Тони ме покани на сватбата“, каза тогава Софи на празненството. На самата нея не й беше много до тържества, докато Гринго е в затвора, но след това всичко се промени. Сватбата им ще е през март тази година.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар