Скандалната истина за годежа на Златка Райкова и Благой Георгиев

Скандалната истина за годежа на Златка Райкова и Благой Георгиев
4 (80%) 1 vote

Оказва се, че обществото е станало жертва на поредната измама

При все, че според запознати Благой Георгиев е поискал ръката на Златка Райкова навръх Коледа, годежът им все още е сред водещите теми.

Оказва се обаче, че дори той не се е разминал без скандал. Според хора от близкото им обкръжение, годежът на Златка Райкова и Благой Георгиев, е пълна бутафория.

Златка Райкова

Оказва се, че обществото е станало жертва на поредната измама

Цялата история с пръстена на русата изкусителка, е била съчинена още през август, миналата година, когато Благой Георгиев станал рекламно лице на родна верига магазини за луксозна бижутерия.

На 4 януари Златка Райкова и Благой Георгиев гостуваха в предаването „На кафе“ и показаха годежния пръстен с диамант на Гала и зрителите й, посочвайки, че са се сгодили на Коледа. Въпреки това мнозина от шоубизнеса не вярват, че този годеж е реален.

Те са на мнение, че той е измислен заради рекламата на въпросната верига магазини за луксозна бижутерия. Именно те осигурили на Благой Георгиев красивото златно бижу. За да бъде показан в ефир пък, Благой и Златка Райкова прибрали петцифрена сума.

Оказва се, че всичко това е само очакваната развръзка на скритата рекламна кампания, която течала от месеци. В подкрепа на това съмнение идва и фактът, че Благой се снима за рекламен постер на въпросната верига магазини точно на старта на връзката му със Златка, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар