Миролюба Бенатова: В това село полицията пази ало-измамници! (виж тук)

Миролюба Бенатова: В това село полицията пази ало-измамници! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Миролюба Бенатова ужаси всички с разкритията си за село Ясеновец!

Журналистката Миролюба Бенатова потресе с разкритията си за село Ясеновец, където полицията пази ало-измамниците. Мрежата завря от коментари под поста й, цитираме я дословно:

Миролюба Бенатова

Миролюба Бенатова потресе с разкритията си за село Ясеновец

„АЛО, АЛО!… Има едно село в разградско – Ясеновец се казва. Като анклав е. Там не влиза непозната кола. Полицията ходи, за да пази местните ало-измамници. А те са много богати от измами по интернет.

Жертвите са предимно турски гастарбайтери, които живеят в Германия. Схемата е „любовна“. Да видим като се заканват да рушат палатите на телефонните измамници, дали ще се сетят за това село. Там са яките босове.

Помня, че като правихме разследване там с Добромир Иванов от бтв (2011г „Професия: Ало“), ясно ни казаха, че ако не побързаме да се махнем, ще си ходим пеша. След побой от децата. Щяха да ги пуснат да разкостят колата, а нас не знам как щяха да ни унижат.

Защо децата?! Защото не носят наказателна отговорност. Тръгнахме си след като се скарахме с „мъжете“ достойно. Но не се заседяхме. А полиция наоколо нямаше.

Запомних, че на всяка къща имаше табела за продажба на орехи. Целогодишно. Бас ловя, че това село ще бъде подминато от вълната на събаряне и конфискация.

Защото в противен случай на някои партии ядките ще им заседнат“, написа Миролюба Бенатова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар