Руски уфолог направи скандални разкрития за България

Руски уфолог направи скандални разкрития за България
1 (20%) 1 vote

Олга Влахова е категорична, че извънземните съществуват

Руски уфолог направи скандални разкрития за България, които със сигурност ще ви накарат да настръхнете.

Съпругата на известния български учен и журналист Александър Влахов – рускинята Олга Влахова, е един от най-доверените асистенти на световноизвестния академик и уфолог Владимир Ажажа.

уфолог

Олга Влахова е категорична, че извънземните съществуват

Ученият посвещава живота си на изследвания за съществуването на извънземна цивилизация. Руският уфолог Влахова пък знае едни от най-големите тайни за тях, до които Ажажа се е домогнал.

Ето какво споделя руският уфолог Олга Влахова:
„Извънземните имат свои бази по света. Такива има и в България. Ние знаем за тях. Към нас в академията често са се обръщали хора, преживели според своите разкази среща или даже близко общуване с извънземни, както и такива, които просто са видели представители на извънземни цивилизации.

Техните разкази много си приличат и е трудно да се определи дали това е била действителна среща, или просто фантазия. Академик Ажажа привежда доста примери за такива свидетелства. Това е или среща в гората, където някой е видял 2-3-метрови, подобни на хора същества в блестящи костюми, или същества с шлемове, подобни на скафандри, които са ги поканили на гости в извънземен кораб.

Или човекоподобно същество, което е разказало на човека за своята планета. Много от разказите са от типа „Събудих се от ярка светлина в стаята. Пред мен стоеше същество, приличащо на човек, облечено в сребрист блестящ скафандър. То започна да ме разпитва за тайните на земното битие и ми предложи да отида с него на техния кораб…“.

В заключение Влахова посочва, че именно поради тази причина е толкова трудно да бъдат отсети действителните свидетелства от измислиците, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар