Деси Цонева се вкара в нова драма

Репортерката на Гала се ожали
0

Репортерката на Гала се ожали

Наследницата на покойния телевизионер Димитър Цонев – Деси Цонева, се вкара в нова драма.

След дългата серия от празници с богато отрупани трапези и Деси Цонева като повечето хора е сложила някой и друг килограм отгоре. Поради тази причина тя отчаяно се опитва да мине на диета, но за момента каузата е предварително изгубена.

Деси Цонева
Репортерката на Гала се ожали

Деси Цонева се жалва, че именно гаджето й Явор Стефанов е човекът, който проваля опитите й да мине на диета. Всички са наясно с факта, че той е заклет фен на кулинарните й специалитети и непрекъснато я вдъхновява да се развихри в кухнята.

Репортерката на Гала се слави като отличен кулинар, а и попива голяма част от тайните в занаята от самия шеф Иван Манчев. Двамата са близки приятели и често пъти си гостуват или пък излизат семейно на ресторант.

Последната гозба, с която Деси Цонева е зарадвала любимия си, са били зелеви сармички. Съдейки по снимките, които репортерката споделя в социалните мрежи, то неуспешните й опити да мине на диета, са напълно оправдани.

Текстът към кулинарното й изкушение гласи:
„Толкова е сладко, когато с мъжа ти си кажете, че сте на диета, но в следващия момент ти правиш най-яките сарми с кисело зеле, кайма, леща и бешамел от зелев сок, и в по-следващият момент тавата е полупълна или полупразна, по-скоро“, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.