Мъка и сълзи за почитателите на Константин

Мъка и сълзи за почитателите на Константин
3 (60%) 1 vote

Фолк певецът очевидно ще се оттегли от музикалната си кариера

Фолк певецът Константин хвърли верните си почитатели в мъка и сълзи.

Запознати издават, че в последно време Константин може да бъде забелязан все по-рядко по участия. По всичко личи, че той е посветил времето си основно на заведението му в Студентски град.

Константин

Фолк певецът очевидно ще се оттегли от музикалната си кариера

На този етап изпълнителят на балади не планира нови проекти. Именно това породи притеснението у мнозина от почитателите му, че той очевидно възнамерява за изостави певческата си кариера.

Негови колеги коментират, че той е на сцената от доста години, а и прибра солидни хонорари от не един и два риалити формата. Това означава, че може да си позволи да не пее, тъй като е спечелил доста пари.

При все, че хората все още го търсят и погледнато реално му се предлагат оферти за поне 7-8 ангажимента месечно, Константин поема едва 1-2 от тях. По време на най-оборотния месец за чалга гилдията – декември, певецът е извил глас едва няколко пъти. Междувременно прави впечатление, че дори и най-маргиналните изпълнители имаха поне по 15-20 участия.

Запознати издават, че професионалните изяви на Константин са намалели драстично, след като той тотално разтури професионалните си отношения с продуцентите от „Пайнер“. Оказва се, че Митко Пайнера и Константин са се разделили преди повече от година, но новината е била пазена в тайна, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар