Лоши новини за „Господари на ефира“

Лоши новини за „Господари на ефира“
5 (100%) 1 vote

Без ефир поне до март

Лоши новини застигнаха предаването „Господари на ефира“.

Както стана ясно още преди време, в края на 2018 година изтече договора на предаването „Господари на ефира“ с „Нова Броудкастинг Груп“. Оказва се, че поне до месец март многочисленият екип на предаването ще е без работа и постоянни доходи.

"Господари на ефира"

Без ефир поне до март

Именно тогава се очаква най-рано „Господари на ефира“ да се завърне отново на екран. Припомняме, че Нова тв им дръпна шалтера на 1 януари 2019 година, след като официалният им договор изтече на 31 декември 201858 година.

Из коридорите на медията обаче се носи мълвата, че братята Халваджиян, са били подложени на тежки рестрикции заради чутовния скандал, който бе разпален от симулацията на репортера им Димитър Върбанов. По този начин той удари не само по имиджа на предаването, а и по този на медията.

При все, че Джуди Хавладжиян обяви, че преговаря с няколко телевизии, истината е, че малцина са тези, които биха могли да си позволят шоуто за гафове, както и всички останали формати, които го придружават. Припомняме, че арменската фамилия продуцира „Х Фактор“ и „Като две капки вода“.

Предвид, че двата музикални проекта, са изключително скъпи откъм производство, никак не са много медиите, които биха могли да си ги позволят. На практика това са Нова тв и конкурентите им от Би Ти Ви. За момента обаче опитите им да се подслонят в Би Ти Ви удрят на камък, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Лоши новини за „Господари на ефира“”

  1. LORZ

    ян. 14. 2019

    “ 31 декември 201858 година“-Кога е това всъщност?!

Добавете коментар