Ето къде се скри бившата на Румен Радев (ФОТО)

Гласувайте за статията

Гинка Кесякова се държи на дистанция от скандалите около президента

Бившата съпруга на президента Румен Радев се скри далеч от хорските погледи след поредния скандал, в който бе замесен сина им Георги Радев.

Гинка Кесякова се опитва да пази дистанция от скандалите, които се заформят напоследък около президента. В навечерието на позорното сбиване на сина на Румен Радев в столична дискотека, Гинка Кесякова забегнала в известна хижа на Витоша.

Румен Радев

Гинка Кесякова се държи на дистанция от скандалите около президента

Запознати издават, че първата съпруга на Румен Радев се е настанила в хижа „Еделвайс“. Тя не крие съжалението си от това, че нито едно от общите им деца с президента не споделя любовта й към планинарството.

Тя неведнъж се оплаквала, че напоследък среща все по-гобеми затруднения да влияе върху изборите и мненията на сина си Георги и дъщеря й Дарина. И двамата се бунтуват типично по тийнейджърски и категорично отказвали да я придружат на кратките й ваканции сред природата. Вместо това те предпочитали да са в компанията на техни приятели.

Откакто се е разделила с Румен Радев, Гинка Кесякова е страстна планинарка и се възползва от всяка свободна минута, за да се наслаждава на хобито си.
За разлика от мнозина, тя изобщо не се плаши от екстремните и сурови зимни условия, дори напротив – те разпалват още повече манията й към тежки планински преходи.

Припомняме, че в края на миналата година Кесякова изкачи Черни връх при изключително лошо време, разминавайки се на косъм от фатално падане, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар