Лекари шокираха Жана Бергендорф

Гласувайте за статията

Тя е категорична, че отдавна не вярва на хората в бели престилки

Победителката във втория сезон на „X Factor“ – Жана Бергендорф сподели за тежките преживявания, които е имала заради лекарите.

Скандалната певица не пропусна да подчертае, че лекарската гилдия отдавна не се ползва с доверието й. Всъщност това далеч не е само нейно мнение, а на преобладаващата част от българското общество.

Жана Бергендорф

Тя е категорична, че отдавна не вярва на хората в бели престилки

Жана Бергендорф споделя, че преди време имала сериозни здравословни неразположения. Стигнало се до етап, в който теглото й ударило 110 килограма. Поради тази причина скандалната певица тръгнала по лекари в търсене на причината за ударното пълнеене.

След проведени редица консултации с безброй специалисти и направени безброй изследвания, специалистите заключили, че Жана Бергендорф има проблеми с щитовидната жлеза. Те я посъветвали да я отстрани с операция.

Певицата обаче изпитва ужас от хирургически интервенции и поради тази причина категорично отхвърлила предложението.

Ето какво казва Жана Бергендорф по този повод:
„Нямам никакво доверие на лекари. Гледат само да ти вземат парите, да те нарежат и зарежат. Преди време една гинеколожка ми каза, че имам рак на матката. В крайна сметка се оказа, че нищо ми няма, само дето ме наплаши“, пише pik.bg.

Така и не става ясно обаче дали певицата наистина има проблеми с щитовидната жлеза или и това лекарско твърдение се е оказало измислица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар