Малката щерка на Иван Ласкин го научила на нещо много ценно

Гласувайте за статията

Актьорът неведнъж е споделял, че именно тя го е възпитала на нежност

При все, че Иван Ласкин не бе от хората, които обичаха да вадят на показ и всеослушание чувствата и емоциите си, никога не е крил, че именно малката му дъщеря София го е научила на нещо много ценно.

Преди време Иван Ласкин бе споделил в едно от интервютата си, че малката София е успяла да го „възпита на нежност“.

Иван Ласкин

Актьорът неведнъж е споделял, че именно тя го е възпитала на нежност

По този повод той заявява:
„Мисля, че ме учи на всичко. Тя е толкова мила, а аз съм толкова груб бордюр. Тя ме прави по-внимателен и нежен. Когато сутрин ме целуне за „добро утро”, се чувствам като в гора пълна с пойни птици. Блажено е”.

Странното е, че при все, че двамата родители на София, са актьори, те никога не са си представяли, че тя ще продължи призванието им. Разбира се наследницата на Иван Ласкин и Александра Сърчаджиева многократно е доказвала колко е артистична, но все още е твърде рано да се определи пътят, по който ще тръгне.

Приживе Иван Ласкин бе категоричен:
„Банално е да го кажа, но както дъщеря ми реши. Аз не бих се радвал… Актьор не значи „аз участвам в сериал и после в девета глуха”. Актьор означава труд, последователност и талант. Най вече труд. Дъщеря ми притежава всичко това, но още от сега мисли да си вложи качествата в медицината. Може би за да лекува актьори”, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар