Нанесоха жесток удар на гаджето на Петя Дикова Преглеждания: 6867

0
Оценете този post

Илиян Любомиров се появи преобразен до неузнаваемост заради тази случка

Нанесоха жесток удар по гаджето на Петя Дикова – Илиян Любомиров.

За никого не е тайна, че от известно време насам възлюбеният на Петя Дикова се изявява като ко-водещ в предаването „На кафе“ по Нова тв. Днес Илиян Любомиров се появи с нова прическа, а причината за нея се оказа направо смайваща.

Петя Дикова
Илиян Любомиров се появи преобразен до неузнаваемост заради тази случка

Запознати издават, че възлюбеният на Петя Дикова, който в скоро време ще стане родител за пръв път, е получил тежък удар от малко момче. Именно тази случка е принудила талантливият писател да промени коренно визията си.

Ето какво разказва самият той:
„Отидох да скарам ски в планината. След едно от спусканията седнахме на топло в едно кафе, а едно момченце дойде при мен. Заговори ме и след известно време изведнъж изцепи: „Ти си стар, но мен ме чакат домашни, ще тръгвам“ и си отиде“.

Поради тази причина днес възлюбеният на Петя Дикова бе избрал да се появи в ефир без брада. Той обаче призна, че въпреки опитите му да се промени, не му се е получило особено добре. Веднага след това Любомиров се жалва, че според Юлиян Константинов дори изглежда по-стар.

Оказва се, че най-тъжна от тази промяна била гримьорката Силвия, която като го видяла се затюхкала: „Еййй, сега колко грим ще отиде…“. Така и не стана ясно каква е била реакцията на Петя Дикова и дали е получил одобрението й, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.