Тежка криза вкара Венета Райкова в болница

Гласувайте за статията

Не е изключено здравословният й проблем да е бил отключен от простуда

Далеч не може да се каже, че новата година започва по най-добрия начин за Венета Райкова, дори напротив.

От близкото й обкръжение издават, че новата година е започнала със сериозни здравословни проблеми за Венета Райкова. Тя е получила тежка бъбречна криза, която е наложила да бъде приета по спешност в болница.

Венета Райкова

Не е изключено здравословният й проблем да е бил отключен от простуда

Очевидци разкриват, че в следобедните часове на неделния ден Венета Райкова пристигнала сама в болницата. След като паркирала возилото си на паркинга на лечебното заведение, тя влязла в сградата, превита на две от болки.

Първо се отбила през регистратурата, след което се качила към спешния кабинет. Само няколко минути по-късно, с документи в ръка, тя се отправила към Отделението за образна диагностика.

След направената снимка станало ясно, че силните й болки са породени от камъни в двата й бъбрека. Поради тази причина Венета Райкова била приета в Отделението по урология, където да се погрижат за подобряване на състоянието й.

Не е изключено проблемът й да е бил отключен от простуда през последните мразовити дни. Припомняме, че малко преди старта на новия телевизионен сезон, Венета Райкова бе тръшната от грип. Тогава самата тя се ожали, че няма дори един чай кой да й направи, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар