Виктор Николаев и Аделина Радева останаха без думи (ФОТО)

0
Оценете този post

Според водещия кръгът очевидно вече има друго измерение

Днешното издание на сутрешния блок на Нова тв за пореден път остави водещите Виктор Николаев и Аделина Радева без думи.

Със сигурност в дългата си журналистическа кариера двамата са виждали какво ли не. Това обаче далеч не означава, че могат да останат безразлични към подобна изцепка.

Виктор Николаев
Според водещия кръгът очевидно вече има друго измерение

Тази сутрин Аделина Радева и Виктор Николаев за пореден път показаха снимки, уловили абсурдите на родната действителност.
Зрителка на Нова тв бе изразила изумлението си от това, което й се е случило. В подкрепа на думите си тя бе изпратила и снимка до медията.

Става въпрос за съвсем обикновен на пръв поглед сладкиш Тирамису. Това, което й направило впечатление обаче бил фактът, че на етикета пише: „Кръгла торта Тирамису“, а както е видно от снимката, тортата далеч не е кръгла. Този пореден роден абсурд остави Аделина Радева и Виктор Николаев без думи.

Виктор се окопити пръв и стигна до заключението, че очевидно кръгът вече има друго измерение. Двамата разбира се не пропуснаха да призоват зрителите си да им изпращат сигнали за различни нередности, на които са станали свидетели.

Това далеч не е болка за умиралка, но истината е, че често пъти човек може да се подведе по етикета, на който обаче очевидно не може да се вярва, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.