Чуждестранни медии публикуваха разтърсващите пророчества на Ванга за 2019 година

Гласувайте за статията

Задава се доста тежка година, която ще промени съдбата на хиляди хора

Голяма част от водещите чуждестранни медии поместиха на първите си страници разтърсващите пророчества на Ванга за 2019 година.

Според петричката пророчица настоящата година ще премине под знака на десетки катаклизми и терористични атаки, които ще променят хиляди човешки съдби.
От публикация на страниците на „Sunday Express“, Ванга е предсказала, че с някои от световните лидери ще се случат ужасяващи неща през тази година.

Ванга

Задава се доста тежка година, която ще промени съдбата на хиляди хора

Едно от тях сочи, че 45-я президент на САЩ – Доналд Тръмп ще бъде покосен от неизвестна болест. Именно поради тази причина той ще отстъпи поста си. Мистериозното заболяване ще удари по слуха на американския лидер и той ще чува в ушите си само бучене и пищене. Според Ванга това тайнствено заболяване ще доведе и до мозъчна травма.

Що се отнася до руския държавен глава – Владимир Путин, според петричката пророчица срещу него ще бъде извършен опит за покушение. Най-странното е, че опитът за покушение ще бъде извършен от неговата охрана. Въпреки това опитът ще е неуспешен, а причината за това е, че Владимир Путин е добре подготвен от близки до него кръгове.

Припомняме, че на този етап Владимир Путин лично е потвърдил за четири атаки срещу него, които са се провалили. Именно поради тази причина сигурността му е поверена на елитен екип от най-добрите снайперисти.
Като цяло Европа пък ще претърпи поредния си икономически колапс, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар