Жоро Бирмата се предава до дни

Гласувайте за статията
Бившият на Алисия – Жоро Бирмата, се крие в Македония

Георги Станоев, известен като Жоро Бирмата, се намира в Македония и до края на месеца ще се предаде в специализираната прокуратура – пише в. „Уикенд“. Младият мъж се издирва с червена бюлетина от Интерпол от 18 октомври във връзка с участието му в престъпна група. Бандата на Бирмите бе разбита на 14 септември, м. Г., след като прокуратурата откри доказателства, че семейство Станоеви стои зад 4-те фабрики за нелегални цигари в Тутракан, Дупница, Горна Оряховица и плевенското село Ясен – отбелязва изданието.

Пръв в МВР се предаде големият син на Евлоги Станоев – Антон, който се яви с адвокат в следствието през ноември. Впоследствие той бе освободен с парична гаранция. В началото на декември в прокуратурата сам се яви и бащата Евлоги Станоев. Той също бе освободен под гаранция от 50 хил. лева.
Към днешна дата продължава издирването на Жоро Бирмата. Според запознати съвсем скоро той сам щял да се предаде на властите, тъй като знаел, че няма да лежи повече от 72 часа, след което също ще бъде пуснат с парична гаранция. Дали това ще стане обаче, предстои скоро да разберем.
Според източници от ъндърграунда фабриките на Бирмите били ударени, защото засегнали бизнес интересите на крупна фигура от мафиотския кръг.

Жоро Бирмата последно движеше с Алисия

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар