Юксел Кадриев се отдаде на порока си (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Юксел Кадриев води новините почерпен

Юксел Кадриев се отдаде на порока си. Журналистът очевидно пак се е отдал на стабилни почерпки, защото му е трудно да изтрезнее до началото на централната новинарска емисия на Би Ти Ви, пише ХотАрена, позовавайки се на „Уикенд“.

Преди дни Юксел се изложил жестоко в ефир, като завалял думите, артикулирал трудно, а очите му видимо се затваряли от умора и махмурлук. Това споделят изнанадани зрителите в социалните мрежи.

Въпреки че се стараел да е в добра форма пред камерите, новинарят видимо изглеждал в неадекватно състояние. Той с мъка издържал до края на емисията. Най-мъчително за журналиста било да води на навръх Нова година – 31-ви декември и 1-ви януари. Видимо почерпен Кадриев едва довършил новинарската емисия. Колежката му Виктория Петрова пък била под пара да не стане някой непоправим гаф.

Колеги на Юксел коментират, че на 1-ви януари тв водещият бил „яко пийнал“. Тогава двамата с Виктория Петрова отново водеха новинарската емисия на Би Ти Ви в 19:00 часа. Това, че Кадриев обича да си пийва знаят всичките му колеги и познати. Преди години тв водещият дори беше заловен да шофира почерпен и книжката му бе отнета. Говори се, че Юксел обръщал чашките една след друга след последната емисия в кръчма близка до телевизията, където всички го познавали.

Порок

Юксел се отдавал на порока си и в квартала, в който живеел. Там той също имал любимо място за почерпка с приятели. Кадриев обаче често се появявал подпийнал на работа и често получавал забележки от шефовете. Понякога тв водещият отнасял и доста солени глоби. Това обаче не успяло да го отърве от лошия навик. Негови приятели смятали, че го е ударил през просото, защото нямал сериозна приятелка, която да го постегне и да внесе смисъл в скучното ежедневие.

Юксел гледал с насмешка на съветите на приятелите си да не пие до късно и да си ляга рано, за да е свеж пред камерите. Кадриев обаче никога не посягал към алкохола, когато дъщеря му Габриела била с него.

Юксел Кадриев води новините почерпен сн. ХотАрена

Юксел Кадриев води новините почерпен сн. ХотАрена

Въпреки порока си Юксел е сред любимците на зрителите. Те много го харесват и смятат, че е много харизматичен и успява да задържи публиката пред малкия екран.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар