Златка Райкова отпразнува най-хубавия си рожден ден (Вижте какво й пожела Благой)

Гласувайте за статията

Златка Райкова посрещна рождения си ден в Дубай

Златка Райкова отпразнува най-хубавия си рожден ден. Плеймейтката и нейният любим мъж Благой Георгиев посрещнаха личния празник на Златка в Дубай. От няколко дни двамата се наслаждават на хубавото време там, бягайки от студа в столицата.

Откакто Златка и Благой са двойка, те не спират да демонстрират любовта си, за да докажат, че е истинска. Двамата постоянно си разменят любовни послания един към друг в социалните мрежи и често повтарят, че се обичат. Плеймейтката и нейният нов годеник не пропускат да си честитят и всеки личен празник с мили думи отправени към другия.

Рожденият ден на Златка също не е изключение. На 12-ти януари плеймейтката посрещна 33-тия си рожден ден в Дубай. „Как да не те обича човек… @blagogeorgiev_official Това ще бъде най-щастливият ми рожден ден…“, написа Райкова в профила си в социалната мрежа Инстаграм, за да отбележи личния си празник.

Нейният годеник Благой Георгиев също не пропусна за пореден път да й се обясни в любов, отново в социалната мрежа. „Честит рожден ден, любов моя! Благодаря на БОГА, че те има и си до мен и му се моля да бди винаги над теб!!! Обичам те безкрайно много!!!“, написа Джизъса.

Критики

Последователите на двойката обаче не са съгласни с това, което тя прави. Златка и Благой търпят непрестанни критики в профилите си в социалните мрежи. Към поздравите, които плеймейтката получи за 33-тия си рожден ден, има и няколко съвета от последователи в мрежата.

Почитателите на Благой и Златка ги съветват да пазят любовта си от хората и да я демонстрират по-малко, защото хората са завистливи. „Много показност не е толкова на хубаво в този завистлив и злобен свят! Пазете любовта си от хората!“, пише фенка на двойката. Други пък съветват Златка и Благой да се обичат напук на хората. „Обичайте се напук на всички завистници! Любовта ще победи!!!“, пише друга последователка на двойката.

Златка Райкова посрещна най-хубавия си рожден ден с Благой сн. Инстаграм

Златка Райкова посрещна най-хубавия си рожден ден с Благой сн. Инстаграм

Златка и Благой обаче не се вслушват в съветите на почитателите си. Откакто са излезнали от „Биг Брадър“ двамата не спират да обикалят от предаване на предаване и да демонстрират любовта си. А както всички знаем щастието и любовта обичат тишината.

Дубай

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар