Братът на Кейт Мидълтън: Преминах през ада, но никой не разбра

Братът на Кейт Мидълтън: Преминах през ада, но никой не разбра
1 (20%) 1 vote

Братът на Кейт Мидълтън сподели, че сам е имал битка с депресията

Братът на Кейт Мидълтън последва примера на принц Хари и проговори за емоционалните кризи през които е преминал. Джеймс Мидълтън – най-малкия наследник на фамилията, сподели, че е преживял ада, но никой от семейството му дори не разбрал какво се случва с него.

Когато бизнесът му с бонбони фалирал, Джеймс изпаднал в тежка депресия. Той определя състоянието си като „рак на мозъка“. „Това чувство на безсилие е изключително болезнено и тежко. То те притиска, чувстваш се сякаш си в ъгъла и нищо не може да ти помогне“, споделя още синът на фамилията.

Джеймс откровено признава, че се е чувствал двойно по-виновен заради имиджа, който има пред хората. „Да, аз водя привилигерован, богат живот, без финансови затруднения. Но фактът, че се провалих ме смаза психически. С години бях в депресия, а никой от семейството ми дори не разбра какво се случва с мен“, разкрива още бившият предприемач.

В крайна сметка след като Уилям и Хари се съгласят да проговорят за майка си, Джеймс решава, че и той трябва да потърси помощ като принцовете. И се подлага на терапия, която му помага да излезе от кризата.

„Един ден просто качих кучетата на колата и заминах за едно от най-дивите езера в провинцията. Докато гледах скалите и водата си дадох сметка, че не мога сам да се справя с това. Това е състояние в което не чувстваш нищо. Нямаш желание за нищо. Не си способен да правиш каквото и да било, чувстваш се слаб, безпомощен, безполезен“, споделя още Джеймс.

Джеймс Мидълтън проговори за депресията си сн. You Tube

Джеймс Мидълтън проговори за депресията си сн. You Tube

Братът на Кейт Мидълтън признава, че ситуацията започнала да му се изяснява, когато му поставили диагнозата „Синдром на дефицит на вниманието. Имах и дислексия от дете, което силно затрудняваше четенето и писането“, разкрива още Джеймс. Но след като потърсил професионална помощ, вече започва да се възстановява.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар