Поли Генова разкри пола на бебето (Как ще го кръстят?)

Гласувайте за статията

Поли Генова все още не е избрала име за детето

Поли Генова разкри пола на бебето. На певицата й предстои едно от най-хубавите събития за всяка жена, а именно да стане майка. Поли гостува в предаването на Петя Дикова „Coolt“ по Би Ти Ви и двете бъдещи майки си поговориха съвсем откровено за емоциите и всичко, което им се случва по време на бременността.

Пред Петя Поли разкри, че след като е споделила новината, че очаква първото си дете й е олекнало. Генова се появи за първи път на участие на „Българската Коледа“, където вече личеше наедрялото й коремче. Петя Дикова, която също обяви новината, че ще става майка преди няколко седмици в предаването си също обяви, че й олекнало след като го е признала публично. Двете обаче не крият, че са изключително емоционални през този период.

Поли сподели, че след като е признала, че чака дете, се е почувствала много по-свободна. Певицата вече не се притеснявала да отиде до магазина с прилепнала блуза, без да се крие, да се разходи без да се загръща в жилетка. От своя страна Дикова сподели, че е „в жилетки, шуби и якета от август“, защото през бременността станала много суеверна.

Също като Петя Дикова и Поли очаква момченце. Певицата и нейният любим обаче все още не са избрали име на малчугана. „Име нямаме все още. При нас е малко по-различно, тъй като фамилията няма да бъде българска и трябва да се съобразим с това. Името трябва да звучи добре и на кирилица, и на латиница“, признава Поли.

Бъдещият татко

Генова разкри и малко за своя приятел и баща на детето й. Той вече се е преместил в България и учи български, за да комуникира по-лесно със семейството на Поли. „Приятелят ми има желание да научи български. Иска да комуникира със семейството ми по-лесно, да разбира, когато попада в български компании.

Това му е най-трудното, когато сме с приятели и ние си разказваме истории един през друг. След това той трябва да изчака, за да може да му преведа цялата информация. Но има желание, което е много приятно“, казва певицата.

Поли съобщава на родителите си, че е бременна на деня на тяхната годишнина от сватбата – 6-ти септември. Певицата разкрива още, че е много разсеяна и сега й е много трудно, но тя се опитва да внесе някакъв ритъм в живота си.

Поли Генова чака момченце сн. Фейсбук

Поли Генова чака момченце сн. Фейсбук

„Бременността ми беше голяма изненада. Не е като да не сме си говорили, но не сме си представяли кога точно ще се случи“, разкрива още Поли.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Поли Генова разкри пола на бебето (Как ще го кръстят?)”

  1. Даниела Каменова

    ян. 13. 2019

    Поли,ако ми позволите,имам идея за име на детето Ви!Даниел звучи добре и на български и на всеки сруг език.Знам,че майка Ви се казва Даниела и ще зарадвате и нея с подобен избор.Аз имам внучка на 1 г.и 4 мес.и огромната радост и чест тя да носи моето име.Съпругът ми се казва Пламен и с него имаме брак от 32 г.(30.08.1986),седмица по-рано от сватбата на Вашите родители.Страшно много Ви харесвам и съм щастлива от тези съвпаденив между моето и Вашето семейство,защото съм сигурна,че хармонията в моето семейство,съвпада с тази във Вашето семейство.Желая Ви много здраве,щастие,любов и успехи Поли!

Добавете коментар