Йосиф Сърчаджиев с пореден удар срещу Алекс след смъртта на Ласкин (Вижте драмата)

Йосиф Сърчаджиев с пореден удар срещу Алекс след смъртта на Ласкин (Вижте драмата)
3 (60%) 1 vote

Враждата между Йосиф Сърчаджиев и щерка му Алекс ескалира, дори смъртта на Ласкин не ги помири

Йосиф Сърчаджиев макар да е от актьорската гилдия не си направил труда поне да изкаже съболезнования на дъщеря си заради загубата й на Иван Ласкин. Явно и смъртта е безсилна да сложи край на враждата между баща и дъщеря. Която от години водят и никога няма да се помирят.

Брилянтния иначе актьор изобщо не се е поинтересувал от това как ще се справя наследничката му. Която едва 35 годишна остана вдовица с малко дете на ръце.

Дъщерята на Пепа Николова така и не можа да му прости, че навремето се е отрекъл от нея и от майка й. Но най-тежко нещо Алекс преживя по време на смъртта на майка си. Йосиф пратил на биологичната  си дъщеря един СМС. С текст: „Болката ти е огромна, Бог ще бъде с теб. Йосиф”.

Коравосърдечната постъпка на баща й изкара от релси младата актриса и тя избухна с думите: „Върви да се застреляш някъде!”

Хора от обкръжението на опечалената вдовица разкриват, че изтръпнала от силната сърдечна болка и от успокоителните Александра не почувствала липса на бащина подкрепа. Тя не била свикнала в живота й да присъства такава родителска фигура. Но няма как след като мине време и мъката й малко се поуталожи да не се сети, че в най-тежкия момент баща й, който е жив не е събрал сили да я утеши поне с едно обаждане по телефона, предават от blitz.bg.

Отдавна се знае, че за Йоско и Алекс вече е прекалено късно да установят някакви нормални отношения. Но най-голямо недоумение буди мълчаливото и дребнаво отношения на актьора към дъщеря си, която носи във вените си неговата кръв.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар