Анелия: Отказвам да си меря приказките и да слагам маски (Вижте още признания)

Гласувайте за статията

Анелия сподели, че има много малко приятели

Анелия сподели, че има много малко приятели. В специално интервю за „Автограф“ поп фолк изпълнителката разкри какво си е пожелала за новата 2019-та година. Певицата говори и за новата си песен – „Сърцето ми“, която излезе в началото на годината. Анелия сподели какво я е накарало да изпее точно тази песен и защо се е забавила цели четири години преди да я издаде.

Поп фолк изпълнителката пожела най-вече здраве на зрителите. Според Анелия, когато човек има цели, които да следва, когато има постоянство и търпение, може да постигне всичко в този живот. „Хората са казали: „Внимавай какво си пожелаваш“. Така че мечтайте и си пожелавайте смело. Аз съм един щастлив човек и когато удари 12-тия час нищо не си пожелах.

Това, което имам, ме кара да се чувствам щастлива и в момента съм в страхотен баланс със себе си. Естествено имам цели и мечти, които следвам, но като се замисля, наистина нищо не си пожелах. Благодарна съм за това, което Господ ми дава и го оценявам. Да, имам още много неща, които желая да постигна, но съм благодарна с цялото си сърце за това, което имам“, каза Анелия.

Поп фолк изпълнителката говори и за новата си балада – „Сърцето ми“. Тя разкри, че това е песента, която е изпяла най-трудно през цялата си кариера, както и че парчето е било готово преди четири години. Според певицата сега е бил най-правилният момент за пускане на песента.

Съдбовен момент

Анелия отговори и на въпрос на зрителка, която попита певицата какво я е накарало да изпее тази балада и дали има някакъв съдбовен за нея момент. „Подсъзнателно определено има някакви неща, които те карат да наредиш текста на песента точно по този начин, да е точно с това послание. Смятам, че всеки в живота си е имал такава силна, истинска, изгаряща любов, която ще помни винаги, в което няма нищо лошо. Това е хубавото на любовта. Тя те кара да се чувстваш жив. Тя те променя. И съм сигурна, че когато човек изпитва истинска любов, той се променя в добра посока. Хубаво е човек да обича, хубаво е човек да дава“, каза още Анелия в „Автограф“.

Анелия призна, че има много малко приятели, защото не обича да си "слага маски" сн. Инстаграм

Анелия призна, че не обича да си „слага маски“ сн. Инстаграм

Певицата обаче спази своето правило – да не говори за личния си живот. „Аз не обичам да говоря за личния си живот, за любовта. Това си е мое правило“, признава Анелия. Но казва още, че по принцип е много открит човек. Поп фолк изпълнителката не крие, че е обградена от много малко хора, защото „отказва да си мери приказките“ или „да слага маски“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар