Венета Райкова по спешност в болница (Вижте какво се случва с нея)

Венета Райкова по спешност в болница (Вижте какво се случва с нея)
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова по спешност в болница заради тежък здравословен проблем

Новата година започна със здравословен проблем за Венета Райкова. Преди дни блондинката е пристигнала в болница „Токуда“ със силни болки. Водещата паркирала сребристото си БМВ на платения паркинг на болницата, след което буквално превиваща се на две се запътила към регистратурата. От там служителите я насочили към спешния център.

Там превиващата се болки блондинка изчакала реда си. След консултация с дежурния в спешния център, тя била изпратена в отдела по образна диагностика за направата на снимка.

Минути след това с направената снимка тя се отправила към отделението по урология. На излизане от там водещата веднага се обадила по телефона. От разговора й става ясно, че е получила бъбречна криза заради камъни в бъбреците, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Вероятно състоянието й се е обострило след прекарана настинка. Преди дни тя сподели в мрежата, че е повалена от тежък грип. Водещата се оплака, че лежи сама у дома и няма кой да й направи чай. С чувство за хумор тя допълни, че единственото което я радва в момента, са данните от продажбите на книгите й.

Блондинката се похвали, че вече втори месец последната й книга държи първо място по продажби, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар