Ново 20: Вижте каква ще е съдбата на „Господари на ефира“

Гласувайте за статията

Ново 20 за съдбата на „Господари на ефира“

От началото на годината „Господари на ефира“ не се излъчва в ефира на Нова тв. Както вече стана ясно, екипът на формата е в неплатен отпуск. Причината за отсъствието на формата от програмата на Нова тв е изтичане на договора на братя Халваджиян с частната медия за излъчване на развлекателното шоу.

Към настоящия момент подписването на новия договор се отлага. Причината за това са новините изисквания, които Нова тв е поставила пред продуцентите. За завръщането на „Господарите“ има една опция – предаването да се излъчва само три пъти седмично.

Ръководството на Нова тв предлага това да се случи през месец март, когато форматът ще започне да се излъчва в часа на предаването на Любо Нейков. Причината за това е високият рейтинг на „Шоуто на Слави“. От Нова тв преценили, че е излишно да хвърлят ресурси в битката с ветерана в родния ефир, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Но продуцентите Халваджиян не са съгласни на компромисен вариант. Ако предаването се излъчва само 3 пъти дневно, това означава по-нисък бюджет.

Както вече стана ясно, бТВ не желаят да сключат договор за излъчването на „Господарите“, въпреки че с този ход ще ударят конкуренцията в земята, допълва Хот арена, позовавайки се на изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар