Димитър Рачков забогатява след края на „Господарите“

Димитър Рачков забогатява след края на „Господарите“
5 (100%) 1 vote

Съдбата на „Господарите“ все още не е ясна, но Димитър Рачков не скучае, докато предаването не се излъчва

Димитър Рачков не скучае без „Господарите“. За разлика от останалите си колеги, които се притесняват, че може да останат без доходи, любимият на Мария Игнатова няма такива притеснения.

Той заработва солидни хонорари като водещ на частни партита. Преди дни той се изяви като водещ на „Златен пирон“. Последната му изява беше на шоу за връчване на наградите на топ адвокатите у нас, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Откакто „Господарите“ са свалени от ефир, Димитър Рачков разполага с повече време и съответно поема повече ангажименти.

Сред най-големите му почитатели е бившият шеф на Народното събрание Огнян Герджиков, който искрено се забавлява на скечовете му. Самият комик не пропусна възможността лично до поздрави Герджиков. Рачков заяви, че за него това е голяма чест, тъй като никога не е имал контакт с институцията на Народното събрание.

Комикът заработва солидни хонорари и от „Забраненото шоу на Рачков“, което се радва на невиждан успех.

Съдбата на „Господарите“ все още остава неясна. Подчинените на продуцентите Халваджиян, които са ангажирани с формата, все още не знаят дали ще останат на работа. Най-притеснена е Мария Игнатова. За разлика от Рачков, тя има ангажименти единствено в продукциите на братята продуценти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар