Християн Гущеров е пред фалит

Християн Гущеров е пред фалит
5 (100%) 1 vote

Християн Гущеров продължава да живее като баровец, въпреки че много скоро парите му ще свършат

Финансовото положение на Християн Гущеров е изключително тежко, научи „България днес“. Милионерският наследник продължава да живее охолно, въпреки че парите му са пред свършване. Начало на финансовия му колапс постави неговия баща с решението си да му спре издръжката.

Слухове за фалита на милионерския наследник се появиха още преди две години. Но той успя да опровергае тези твърдения, демонстрирайки разточителен начин на живот.

След като баща му спрял издръжката, Християн започнал да разчита на заеми от приятели. Така за две години той задлъжнял с цяло състояние.

Финансовите неволи на милионера започнали по време на брака му с Мария. Фолкаджийката успяла да стопи за кратко авоарите на Гущеров, а покрай финансовите проблеми скандалите между тях зачестили. Междувременно пайнерката започнала да се оглежда за по-състоятелен мъж и така се стигнало до развода й с наследника на Добромир Гущеров.

След раздялата си с нея, Християн имаше няколко краткотрайни любовни афери, които също му струваха доста. След това той се кротна в прегръдките на Светлана Василева, с която сключи брак това лято.

Но и към нея милионерът беше изключително щедър и в началото на лятото я изненада с лъскав джип. За да покрива харчовете си, Гущеров младши ипотекирал имота си в Бояна. Но вече се затруднява да покрива вноските по ипотеката си, пише „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар