Ново 20: Ето защо Мариана Векилска напусна бТВ

Гласувайте за статията

В основата на решението на Мариана Векилска стои мъж

Мариана Векилска напусна бТВ преди дни. Както вече стана ясно, тв водещата заминава за Брюксел, където ще започне работа в европейска институция. Според актуалната клюка телевизионерката е приела предложението за работа заради атрактивното заплащане.

Но истината се оказа друга. В основата на решението на Векилска стои мъж. От няколко месеца в живота й има друг мъж. Преди две години и половина телевизионерката се раздели със съпруга си Симо. Мълвата гласи, че бракът й с него приключи заради аферата на водещата с актьора Калин Врачански. Но очевидно аферата й с блондина също не е продължила дълго. Заради него водещата отслабна и се промени до неузнаваемост.

Но новата връзка не й се отразява по този начин. Мариана Векилска е върнала предишната си форма. Журналистката взела решение да напусне работа заради новия си мъж. Тъй като кариерата му е свързана с продължителен престой в Брюксел, тя решила да го последва.

Векилска ще започне работа в европейска институция. Но не е убедена, че ще се справи. За новия й любим не се знае много. Известно е само, че той е по-млад от нея с няколко години. В последните месеци той е неотлъчно до нея и я подкрепя във всяко начинание, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар