Ето кой е новият на Мариана Векилска (Папарашки снимки)

Ето кой е новият на Мариана Векилска (Папарашки снимки)
5 (100%) 1 vote

Новата година започна с тотален обрат за Мариана Векилска

Мариана Векилска посрещна новата година с пълен обрат не само в професионалния, но и в личния си живот. След като тв водещата обяви изненадващо, че напуска сладката си работа в бТВ, за да започне кариера в Брюксел, стана ясно, че в живота й има нов мъж, научи „Ретро“.

Папараци на изданието щракнаха бившата тв водеща с новата й любов. От две години и половина телевизионерката е разведена. Бракът й с нейния съпруг Симо приключи след като тя му изневери с Калин Врачански. Но очевидно и аферата й с актьора вече е останала в миналото.

Новият любим на водещата не е известен в актьорските среди, но за сметка на това е известен сред бившите й колеги в бТВ. Той е няколко години по-млад от нея. Едрият мачо спокойно може да мине за охрана на Векилска. През последните месеци той е неотлъчно до водещата.

Очевидно връзката им е сериозна, след като телевизионерката си позволява да интимничи с него не в затънтени столични улички, а пред НДК.

Впечатление прави, че Мариана Векилска е започнала да връща предишната си визия. Тя отново е напълняла и качването на килограми е видно не само в областта на талията, но и в лицето. Водещата е пуснала двойна брадичка. Вероятни напълняването й се дължи на притесненията, които има относно развитието на връзката с новия й любим.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар